26 Mei 2011

sad

yaaa, aku tak ramai kawan.
sebab tuh sape yang jadi kawan aku, end up with she/he is my bestfren ever.
so, sekarang rasa tertekan sebab diorg semua dah keja.
ouh amm jay!aku sorg belum keje lagi.
mereka memiliki wang yang banyak, barang yang mahal, pakaian yang cantik, kereta mewah.fuhhhhh!
me?I AM NOTHING man!
hehe.
kena usaha keras ni.
super dupper beshfren!im proud to be ur friend!
anne ishak, syasya syazwani,fara daxus fafa amarah, fida yasin, sailesh kumar, fairul shafiq, sheda alisa, athirah zainuddin.erah sparrow,yatie kamaruddin,nja jannah.faliza ezan.
SELESA bercerita dgn mereka.
so guys,
untuk berkawan tak ada limit sebenarnya.
tapi jgn nasihat melebih tapi diri sendiri pon tak guna.
hehhhh.

2 komentar:

  1. terharu beb aku.
    nak nangis la.
    thanks sbb sudi nak jadi kawan aku.
    budak cantik.
    ;p

    BalasHapus
  2. awwww, thanks sayang. :) Don't worry ur time will come soon. Take care! xoxoxo

    BalasHapus