17 April 2011

tutorial pashmina : we shared the style ;)

salam,
nak pakai pashmina macam ni?



aku tak buat tutorial yang video, just ada by picture.
tatau korg dapat catch up tak.
try harder to get the best result. good luck ;)

1. Apa yang perlu?
inner/jarum peniti/keronsang/pashmina


 pakai dulu anak tudung sekolah, then pki inner hitam, nak bagi nnt tudung nampak kemas.

2. Kemaskan bahagian atas tudung, ikut bentuk inner hitam di dalam.



3. Ambil yang pendek n pinkan ke tepi.
    senang sikit,nnt tak lah nampak leher.lagipun akan rase selesa je,rambut pon tak terkeluar.

4. Ambil yang panjang dan bawa kebelakang



5. Dah siap?boleh terus pin dekat sisi belah pipi.


TARAAAAAAAAAAAAAAA
----------------
---------


------------------
-----



----