20 April 2011

hujan hujan

lepas ni macam tanak ade banyak sangat story kat blog,
nak letak pic je.boleh ke.
boleh ke.
kira ni last nak becerita.
saya nak domokun.
saya suka benda2 patung ke pe.
saya suka benda macam ni dpt hadiah.
sebab kalo aku nak beli mmg tak lah.
lg satu sebab aku tak suka beli benda2 mcm ni.
tuh sebab aku lg hargai bila aku dpt hadiah ni.
kwn2, ehem2..
tak dpt besar pon tape.
kecik pon boleh.
tapi tak dpt langsung pon tape.
mintak org lain pon boleh.
sekian.entry macam rojak.
sedapnya kuah rojak mak bee.