20 April 2011

bijak study


aku belaja kat uitm shah alam,tp tak kesah lah sape pon belaja dekat mane
bila dah nak final exam ni.
apa nak buat?
aku bagi sikit tips eh.





alat tulis kena ada,notes semua kena lengkap.
kalo course aku sem ni semua ada.physic,chemistry,nutrition n hafal2 lain.
dah penat hafal tuh,minum air dan hafal lagi.
ni tips nak bijak sangat study.
tp tolong, TOLONG jauhkannnn
 pegi mcd sebab badan gigil2 nak eskrem.*okay,tipu*

 tgk maggi yang dah lama beli tapi tak sempat masak.

 jadi hasilnya makan maggi di malam hari.patut montel.
 so???kau nak study ke,nak makan?
cuba pilih.
4bulan cuti boleh makan puas2.
jadi study lah wahai kawan2 adik2.
GOOD LUCK to all UiTM STUDENTS.
aja aja fighto.!