07 Maret 2011

sesi treatment braces. makan dan melawat rumahhhhh

sabtu lepas,
pagi2 dah gigih keluar.
muka sume tersengguk sengguk ngantuk.kena bangun pagi masa weekend kan.
sapa sukaaaa?
lepas treatment braces dekat ampang, terussss rasa nak melawat kawan2.
hehehe.
jadi makannnn ini.





 muka sangat teruja nak makan,ye konon2 makan salad je.tp mesti lapar.
order chiken chop jugak.bila update blog ni dekat kelas,tambah2 jadual sgt pack.makan pon sambil lagi
5min kelas nak stat.setakat makan karipap je.mestiii rasa laparrr tgk benda2 ni, iskh!
lepas perut dah kenyang,baru boleh jalan2 pegi kayangan.
eh kayangan pemenda kau.
pegi visit tempat2 kawan.
ini cerita tipu,tanak baca pon tape.
so first pegi TADIKA tyro.die bukak tadika yang siap ade ofis.hebat kannn??sebab dia MAHA lembut.
suka cakap sopan2, jadi inferens awal, die mesty suka kanak2.jd boleh bergambar dekat tempat alaaaa tadika.






pergi pulak rumah erah, yang ni rajin.orang dah kenyang die nak bg makan dan minum sekaliii,




asik pegy rumah,tadika orang je.bila turn rumah aku?
aku tamau ajak pegi hall, ajak ke bilik terusss???
aihhh,jgn bilikkk???
dgn perempuan lahhh.

nak bergossip terus ajak sampai ke bilik.bolehhhhh????
ntah buku apa yang diorang baca tuh.macam lahhh paham.
ecececech, nak bergambar dekat toilet.baruu macam ala-ala englishhh,toilet bersihhh.

last but not least.semua cerita atas, eh bukan semua.part2 pegy ofis lah,rumah lah, toilet lah, semua tipu.
tuh dekat ikea.heheheheh ;)

okay, last mode: shopping.