19 Maret 2011

i wish i`ll have it someday ;)

oh!
hari-hari jadual sangat pack without any rest time.
kelas tak banyak.
tapi dah jadi hal pegi fac pagi n balik petang even kelas stat lambat.
buat apa yang patut di PTAR.
no shopping time.no lepak-ing.no picture session with friends.
eh, apehal nak speaking ni, mentang2 baru lepas teringat lecturer bel ala-ala `usop hantu kak limah`
okay, lari topik.
apabila badan penat, sekali dgn pakej stress, i want something yang boleh release kan mood.
now, i mean bulan ni. mmg tak shopping apa.
so yeahhh, if possible nak ada benda ni b4 tahun 2012. ;)

                                                                       -DOMOKUN-

sekarang memang tgh in kan patung ni?ini bantal.memang sangat comell.
dapat jumpa kaler2 mmg syiok sebab asik jumpa coklat je.

                                                                          bunga ;)
bila mood dah nak konvo ni, tibe2 rasa happy je tgk a bouquet of flower.
rose, rose. tp umphhhh, so far jarang nampak orang bagi bunga matahari.
bunga tuh lah yang aku nak.



mmg dah ketinggalan kan aku.
orang dah lama pakai tp aku still blom pki.
sekarang tibe nak.kaler pink punyaaaaaa.
tp nnt lah, duit byk nak pki utk benda lain.



casio calculator.
bukan tak sayang jam sekarang ni.
hadiah org bagi.
tp casio no kira reasonable if nak beli pakai duit sendiri.
murah sikit.so kalo hadiah kena mintak jam mahal, even dalam hati nak casio.
hehehe.

FINALLY

,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


.....................


..............................................


.........................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


taraaaaaaaaa

this is an awesome!




beg ni dah lama aku tgk.
sebelum masuk degree lagi.
tapi asal nak beli je mcm nnt lahhhh.
byk tanggungjawab lain.
bukan kedekut nak beli barang.
tp tanak jadi kedekut bila dah pakai kete.
u know, student bila dah pakai kete.byk tanggung nye woiii.
tp ape de hal. kadang2 je pon naik ramai2.
tuh pon bukan pegy mna pon.
so kalo aku sendiri tade duit nak belai2 kete, macamane?
so, saving!
huhuhuhu. beg pegi kelas sekarang pon aku pki dr sem 3 diploma.
tak tukar2.
ada rezeki lebih, singgah lah aku kat al-ehsan cari beg kat atas tuh ;)
insyaallah.