07 Februari 2011

stok makanan

bila dah tengah-tengah malam macam ni,tak boleh tido
baru teringat semalam ada beli brg2 makanan
untuk buat stock di kala lapa gilosh!

1. Anlene choc 19-50 tahun
2.kiwi starch
3.aik cheong white coffee
4.kari laksa chef wan
5.ayam brand green curry tuna
6.ayam brand tuna mayyonaise
7.salmon spread pack with biscuits
8.jacobs oatmeal biscuit
9.high-5 wholemeal bread
10.some chocolate for study

aku tak makan junk food sebab keras sgt, jaga gigi
aku tak minum air gas, sebab jaga gigi,oh ini tabiat baru.
itu pon sebab asik tercabut je besi kat gigi.
so better tak minum terus.
sekarang aku dah tak boleh terima makanan pedas.
boleh menangis.
coffee aik cheong white coffee tuh minuman wajib bila bergelar student
tak pernah try lagi green curry ayam brand tuh,
tak tahu sesuai ke makan dgn roti.tak ape nnt try aku bgtaw.
saje nak minum susu anlene pagi-pagi sebab sekarang tak ada amik ape2 multivitamin
aku beli roti wholemeal sebab nnt bila breakfast dgn roti tuh,lambat sikit nak lapar balik
senang keje,tak payah berlari2 terkejar ke kafe nak tapau makanan dlm masa yang sama nak ke kelas

kiwi starch guna untuk pakai shawl
senang,cepat dan mudah nyaaa
sebenarnye ade beli harituh,tp tertinggal dekat rumah
ouchh chocolate lapa2 nak kena makan ni.
bawak bekal pegi mane2 je.


p/s : bila perut pukol 2.13 a.m dahh berbunyik2,baru teringat ade beli brg2 mkaanan.lapa oiii!