06 Februari 2011

my day after holidae~

hai ol.
what a bored day today
tade plan,semalam tido sangat lambat abeskan lab report
tp stilll,ade lg nak kena seapkan
so dah penat n bosan mengadap tu,layan cerita korea
sedapppp,tdo pukol 4.30pg
td bangun kol 1.30pm sebab sejukkk
ye,skrg mmg asik hujan dan rasa tanak mandi
hik hik,so after mandi pk nak makan ape, malas nak beli makanan jauh2.
stok makanan pon abes,
end up with hot choc je.
dr bangun tdo tak makan.


inilah tempat saya study,tak kemas n berselerak
sebabnye fail2 wane wani yang baru beli ade dlm kete,tak kuarkan
malasss,tempot pon tak hias2 bagai.
so tuh adalah mood study.
opsssssss.
kadang2 laptop yang depan mata tuh terbukak cite korea dgn sendirinya
eh salah salah.aku yang bukakk.
lapaaaa gila bhai!

lepas asar,terus zusssss pegi PKNS nak ambik lab coat kat sane
ter bau pulak blueberry cheese tart
harga rm 2.90 tapi puass ati
sedap.
tak manis sgt,kena ngan taste i
abeslahh kalo makanan sume nak kena ngan taste aku
mmg tak sehat lah.
seeeee.....

ya,tgk pon dah tau kan?
aku makan macam sedapp kan?
sape2 yang duduk ke belajar ke kat shah alam tuh
rasalah blueeerry cheese tart ni
memang sedap,rasa crunchy sebab panas2 baru keluar dr oven
ade gak jual muffin,tp tak rase
sebab baru lepas makan muffin kenny rogers.huhu

after dah jumpe membe,
we had dinner dekat amen thai sek 7
aku nak makan nasi puteh,burung puyuh 3rasa and kailan ikan masin
alhamdulillah,lepas hajat aku
tp pedassss,sgt pedas.aku dala tak makan pedas skrg.
rm 26 untuk 3 org makan,tyroto machinero yang belanje.
thanks thanks.i lap u!

lepas makan,terus ke uptown shah alam sek 24
sampai2 sane je,terus grab shawl.so balik dr sane aku dah beli 3 shawl
1 nak pakai jejalan.
yang lg 2 tuh nak pakai ngan baju kurung untuk presentation
cehhh,macam tade shawl lain.ada mmg ade,tp sebabkan aku tak pnah pki baju kurung pegi kelas
n macam tak ade je shwal yang matching kaler.tuh yang beli.alasan!

ini aku dgn muka puas ati dapat shopping 3 shawl sekali gus
murah dan berbaloi2.
sukaaa.ouh lately ni macam byk gambar aku sorg kan?
sebab saje je.
hheheh.tata!