03 Februari 2011

Gong Xi Gong Xi

 Gong Xi Fa CHoi to all chinese out there
baru lah rasa aman sikit cuti CNY tahun ni
tahun lepas dapat cuti 2 hari je sbb praktikal
sekarang cuti seminggu,hambek kau!
tapi cuti2 pon assgment berlambak woo sejak2 UiTM buat sistem OBE
memang mengadap lappy je lah abeskan keje.
so CNY ni aku ade family gathering,since my uncle`s wife punya family chinese converted.
apa lagi? MAKAN BESAR yeayyyyyyyyyyyy

ni kat Chinese restaurant kat SOGO tuh.
not bad lahhhh ;

                                                    +dim sum and yee sang.baru ONG!+

                                                    +yee sang, masam2 manis.sedappp!+

                                                             +shark fin soup, terbaek!+
 
                                                           yeahhh, cuma makan satu je.


kat sini boleh la makan die,
presentation tak byk, sesuai. o0verall makan rm 70 per head.
ada lagiiiiiiiiiiiiii, , ,



                                                GELOJOH. naseb bf tak tgk gambar ni +_+

my faveret adalah cendawan shitake
so tang lauk tuh aku makan byk.
for chinese set ni, nasi adalah last sekali.
tapi aku tak makan nasi, sbb kenyang
patut lah cina2 byk kurus ye.
iskh sikhhh iskhhhh
nak tgk desert pee??
sebab kan ini tahun RABBIT.
maka, jeng jeng jeng

comel kan?
dalam die lotus. manissss tak tahan wohhh.
so, lepas makan deser boleh bangun mintak ang powww!
koserrrrrrrrrrrr org nak bg.heheh




lepas makan jadi juling teng teng teng. tata adios.'muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh`