22 Januari 2011

umor belum 23 lg,tapi byk dah lupeee

masa aku taip untuk entry ni,adalah pada jam 10.04pm. dengan flu nyee,rasa haus, semua ada.tak tahan :(
location pulak dekat dalam bilik terindah, di home sweet home kluang,johor.huk huk.
balik ni pon suddenly je.nak ambik buku-buku.last minute punya barang nak amik, baju kurung.tibe2 pulak ada perjumpaan yang kena pakai baju kurung dan tudung putih.cepat-cepat td lepas maghrib je beli selendang putih. rm 5 je.sheeeeshhh!aku tak pakai tudung awning, tak pakai tudung biasa.mahalllll, ,

tadi malam makan mee bandung muar.mak baru balik kursus haji kat muar, bawak balik mee bandumg.im not the one yang sukaa makan MEE KUNING.kalo bihun lajuuu nje.kuey teow pon kureng.mee bandung yang dalam tuh ade telur gegar2.iskh iskhhh.dulu tak sukaa telurr cairrrr2,sekrang makann je lahh.rezeki ALLAH nak bagii.hehe.tak baik demand.

ni bahagian bwh katil,dekat karpet bilik aku,tgh bersepah-sepah dengan buku.menyesalnyaa byk buang notes dulu2.buku pon letak sepah-sepah.nasib baik baru jumpeee.berat nyee nak bawak balik.
dah laaa kat bilik shah alam tuh,barang aku je penuhhh.tak aci sungguh.sampai aku conquer tempat lain nak letak barang lagiii.huhu.

tak sabar nak balik lagii next week untuk mid term breakk,heeeee.nak balik rumah, nak bela=jar masak.sebab kalah deal ngan someone :).okaylahhh,nak tido.next entry nak post pasal wishlist 2011.

p/s : baju kurung lama dah muat balik :)