25 Januari 2011

Menu hari ini.masih bersyukur.

as-salam,

hari ni aku tulis entry ni sambil berhingus-hingus.
uhh- entah bila nak baik flu ni.aku jenis ssh nak saket
tapi bila kena sakit, terus menjadi-jadi. :(
kalo pegi kelas, malu nak tegor orang dekat faculty.
nnt mesty orang ckp `sian nye dia, cakap sambil hingus meleleh-leleh`
tapi kalo ade lelaki ensem kat fac ckp camni `u,nape hingus meleleh ni,meh i lap meh`
aku mestyyy sukaaa,tp nak buek camno, takde nye lelaki ensem kat fakulti skema rama aku tuh
lelaki yang beriman tp tak menunjuk ramailahh.hehe.
camne lelaki beriman tak menunjuk?
camni, tau berzanji ke bertaranum segala, sembahyang cukup. tp tak heboh2 kat orang lain.
aku penah je jumpe lelaki yang suka tunjuk kuat iman,padahaaalllll, , hehe.
eh,lari topik pulak.


harini kelas stat lambat tersangat. kol 5 baru lah nak stat kelas,tuh pon kadang-kadang cancel
so arini,dengan tade nafsu nk bau makanan yang sedap2.
aku cuma amibik nasi,ayam goreng,tempe sambal.syukurlahhh.
minum pulak air teh ais.makin membuak2 lahh `benda` kat hidung ni.

minggu ni macam tersangat pack pulak rutin.
sebab aku check kat memory notes aku
memang sekarang sume to-do-list kena jot down
kalo tak memang aku lupe lahhh.so plan nak lepak mamak minum2 macam kena post pone.
jumaat ni lah kot, baru ade mase nak lepak.plan nak tgk movie.
check2 balik, macam ade nak beli something before holiday ni.
tengok lah macam mana :)

oh,sekarang memang stok tulis entry tanpa gambar je.
sebab leceh pulak nak upload2 pic ni.
lambat tersangat lah.
tata.