29 Januari 2011

karangkraf shah alam + holiday

yuhueeeeeeeee~

holiday dah stat,tp aku ade lab ari jumaat sampai 6pm
so balik lambat2.lepak2 shah alam dulu
pegi breakfast sane sini
ternampak pulak ade event karangkraf.
shoot pegi sane.
bolehhh laaa setakat tgk2 novel melayu,beli magazine sikit2.
ouh, breakfast arini makan nasi lemak pinggan licin.hehe.
air teh ais.mmg layannnn.
semalam adalah makan dekat khulafa bistro sek.7 tak sedapppp
sian kawan2 aku makan makanan tak sedap
sebab nak layan aku makan sausage cheese roll.kenyang.tu je dinner semalam
lepas abes lab analytical chemistry yang buat semua orang pening kepalaa
ouchhhhh.

soooooooo,




tibe pulak pic no 2 ade mak cik posing.
nyampahhh sungguh laa
ni lah karangkraf kat sek 15 shah alam.
tak ramai orang, sebab dtg pukul 9pagi.
PAGI ok?sekarang aku rajin dah bangun pg
sehat dan segarrr. .kedai tak banyak sgt pon.tp adelah gak kalo nak beli magazine yang lama
aku datang dgn kawan.SHEDA ALISA


macam suspenn je pic ni
see, diskaun 30% untuk novel melayu
not baddd lahh, murah pon murah.
kat tempat lainn adoo?
tak dapekk lahhh, , ,






aku ade cincin yang sungguh blink2 awesomeeeee!!!
and hereeee,,,


okay lah,tak tau nak tulis ape lg
semoga holiday ni rasa panjang je masaa
sebab nak settlekan psl:
+ projek nutrition
+ assignment philosophy
+ lab report semua subject
+ preparation test and quiz


p/s : teringin nak KFC