30 Januari 2011

cadbury 4 holiday.yummy!

sejukkkkkk,
pagi2 dah terjaga sebab sejuk sangat,bangun2 tgk hujan lebat kat luar
tak boleh nak tido lagi dah.segarrrr
lepas mandi,turun bawah tgk kat dapur ade nasi lemak sambal sotong dan kentang
tup tup buat air nescafe susu panass,makan dgn nasi lemak
mmg besh!
lepas makan nak online sbb nak buat keje,internet plak tak boleh connect
so godek2 kat lappy teringat yang ade ambik cerita baru kat kawan
test2 tgk citer korea ni `SECRET GARDEN`
sekali melekatt pulakkk.mmg besh
lebih kurang macam `YOU`re BEAUTIFUL`
sambil tgk cerita, 1 bar cadbury abes.
dalam masa 3jam lebih tgk cerita,adalah makan 1bar cadbury, 1 bar sneakers.
hujannn kan.nak tidooo pulak lepas ni.

so,bukak facebook,ramai upload pic yang Kluang banjir.
haishhh,tak tau nak balik tak.
tapi macam nak balik sbb ade invitation for BBQ.yeahhhh
masa ni lah nak jumpe semua kawan.
so later baru decide nak balik.
tata peeps!