24 November 2010

feel free to write everything now, ,

SEMALAM

yeahhh,bangun pg around 8am, siap2 utk gerak JB
sengaja bgn lambat2.period!
teman mak ke pjbt pendidikan p.gudang n ariani
ariani tempat menjual tudung2 ye.
aku pon dapat satu.
nak bawa pegi mane2 kenduri kahwin lepas ni.;)
petang tuh just lepak2 dalam bilik online n chat using fb dgn
someone called `EX`. nervous.tak tau lah apesal.
malam lak, after teman mak pegi beli brg kat giant,
mak drop me kat kedai mkn.
utk lepak dgn nadea,fida n haziq.
laughing together padahalll tade lawak mane pon semua cyte.
n mlm tuh igt nak tdo umah nadea,seap dah berkemas barang,
tapi pk kan sok nye byk menda nak settlekan b4 balik kL
make a call n confirmkankan balik
so tak jd. sorry yaya!
balik,tido.


HARI INI

bangun2 sebab dpt call dari mak
mak tak jd attend kursus 3 hari kat seremban
so mak kata breakfast da ada n aku cepat2 bgun sbb da 11.30am rupanya.
gosh!apesal lama sgt tdo ni.
online fb terus,rasa nak post blog.
check notification kat fb.tak ade byk sgt.
makin membuhsan kan huh.
coz aku da private wallpost,picture.
today programme, nak anta baju g kedai jahit utk wat baju kurung baru,
anta beg for my aunt. n maybe nak beli takoyaki n smoothies yam cool blog la.
rase mcm craving nak mkn tuh.hehe
sebenarnye ade byk menda tak wat lagi neyh kat kluang.
lg berapa hari dah nak balik kL.
huh, its 12.20pm already.
nak mandi n anta akak pegi umah kwn n me settlekan everything.
tak sabar tunggu esok!
movie baru kuar n nak hangout ngan some friends!
yeayyyyy!!
heaven holidae!


Tidak ada komentar:

Posting Komentar