04 Agustus 2010

makanan kegemaran bulan ini.hari2 mesti mau!

bulan ni aku byk abeskan masa di luar,
melepak dengan kawan2+ attending class+shopping
haisssshhh,so tak byk masa makan di rumah
jadi ble kat luar, mesti beli makanan merepek2.
aku sukaaaaa gila.

macam sekarang aku dah mula kurangkan minum air manis
sebab pe?
sebab rasa cam byk gle dah aku minum air manis2
lagipon sebab pki braces, aku kena avoid carbonate drinks.
tapelaaahhh.

back to the topic, aku dah muak nak makan fast food
sebab masa awal2 semester nek kelas aku asik kua cari fast food
of cos mcd.
bila lepak ngan family anty aku, order pizza
kind of borink.
so, bila lepak2 nnt aku mesty makan sumething yang tak heavy
tapi of cos if kire die pnye calorie
mesty lah sama je dengan kalori makan nasi sepinggan.
hahah.tak kisah.

lately, makanan aku adalah ini. ::



sedap woo,pfttttttt, ,
aku suka yang octopus.
kalo makan ini,tak makan yang lain pon tak apa.
penah je dlm sehari aku just mkn ni,
sebab it cost about 4-5rm.
jimattt,kenyang.

kalo balik kluang,
aku mesty makan cheesy wedges uncle bob before masuk movie.
portion byk gila, mayones n cheese die rasa lain
tak sama macam kfc.


tapi aku sekarang tengah mencari 1 jenis makanan ni.
aku still tak jumpa lagi.
potato stick. 



okay,
tapelah, , nnt bila dah jumpe
aku snap pic dengan ini.
tata. ;)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar