08 Agustus 2010

bElog sudahh terang,mata sudah tak berpinar, ,

hai.saya sudah tukar templates.
terang kan?
selalu gelap,sampai kadang2 rasa kecewa sebab asal bukak blog je
mesti rasa nak tido.

selalu sangat rasa nak update blog
tapi mesti ada rasa MALAS tuh
penyakit tuh mmg tak ada ubatnye.


sekarang dah nak puasa.
aku still tengah pk2 nak mkn apa puasa nnt.
oh berat!
mmg takkan ada penurunan berat lah ini macam.
tak mengapa.
redha.


pejam celik pejam celik
hanya mampu berdoa untuk berat turun dgn lebih unggul.
tipu.

oh gembira.
sebab blog dah jd pink.
sebab blog dah terang.
sebab tulisan yang semakin kemas.
terima kasih.


p/s : rabu ada test 3 chapter.tp MALAS nak study.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar