29 Maret 2010

im craving for it!!

yes. . i need pizza hut. . aku dah lame gle tgu. . .aku nak!tp tak dpt. . .haish. . ok.aku dah batalkan segala program pd ari sabtu lepas sbb nak makan pizza dgn kwn yang aku dah janji. . tp malangnyeee. .. senyap tanpa berita. . .ok. . tape. . .nice. . nice. . next week ada lagi. . tolong jgn senyap lagi. . aku kelaparan ble tgu seharian. .


 apa yang aku idamkan adalah pizza yang baru tuh. . chunky loaded pizza with cheesy lava crust. . enak!enak!
aku tak kesah pon kalo makan pizza sendiri. . tapau n makan dgn pelahap!hehhehehe. . *syaiton habeh*
tp tuh lah. . sbb berjanji. . segala mala aku telah korbankan.sabar. . sabar. . 

kalo jadi pegi pizza. . aku nak order neh. . lasagna. . umphh!!

i wish for this. . i wish. . pasta penne. . cepatlah jumaat or sabtu. . aku dah tak sabar nak mempizza. . tensi idop taw kalo ape yang kte nak mkn tak dpt. . hahahah. . kdg2 tak tensi pon. . tp sbb kan dah nak sgt. . harus lah teringat!


p/s : bila kte dah berjanji dgn org,tolong lah kompemkan balik jd ke tak kau pegi. . boleh tak?? sbb jgn kwn tertunggu-tunggu sampai sudahhh. . .kang ble aku mkn, aku anta mms kat kau. . kau sedeyh. . nak jd pe???hehhhh. . tapi tape. . .sabar2. . .

2 komentar:

  1. ni sapa yang dok berjanji ng kau ni? aku balik lmbt lagi tau. kau jgn main-main nk makan tanpa aku! aku tumbuk siku kau kang. hahahah! alamak sedapnyeeeee!!!!! aku mahu kan ini!!!!!

    BalasHapus
  2. ahhhhhhhh. . aku tgu kau!aku tgu kau eh!!!aku silap tgu org. . cissssssss

    BalasHapus