01 Maret 2010

gila tabung!

ouh aku mase tuh mmg tade pe lah nak wat,so aku blogwalking je lah. . aku kan penah mention yang aku cite psl tabung aku kan. . sekarang mmg aku minat lg dgn tabung. . tp tabung yang aku suka n aku nak cari tak ada. . bila aku kuar jejalan aku mmg bkn jenis yang suka nak plan2 beli brg ape. . aku nak aku beli. . tak nak aku tgk je lah. . aku blogwalking blog nana. . besh. . aku nampak tabung bugsy die. . aku minat ok. . masa aku jalan2 kat mall arituh,aku nampak ladybug yang jenis cam teddy, , ade kaler kuning. . cuteee woooo. . .!!

 
haaa. . .cam neh lah tabung nana. . aku sukaaaaa. . .aku nak. . .nak carik kat mana ehh??

 
aku pon penah nampak tabung ni. . kat shah alam mase zaman aku belajar. . tp mase tuh antara nak n tak nak je aku nak beli. . pk punya pk aku last2 tak beli pon. . sbb mase tuh tah camne leka. . terusss tak beli. . harus cari balik!

 
aku penah bg tabung yang lebih kurang pattern neh kat membe. . tak tau lah die guna ke tak. . sbb die tade ciri2 penabung terHAngaaaatt!!hehhee. . .tak terlatih kot!

 
tabung lembu neh pames gaks mase zaman aku dok hostel. . membe ade yang pki. . tp aku mase tuh suka gaks. . suka tgk je. . hehhehe. . nak beli,tgk kaca die cam takot gaks. . sbb nnt nak pack n unpack brg after semester,so cam mlz ah.
ok. . aku SANGAAAATTTTTT nak. . dengan tabung inii. . 
ouh MY!!!aku nakkkk. . .kat mana ade????pls. . pls. . .

********



************
******************


 
tabung strawberry!!!cuteee. . gojesss!niceyyyyy ~~~

p/s : aku sukaaa tabung n aku suka menabung. . .syiling pon syiling lah. . janji aku tak guna duit org utk tujuan aku sendiri. . HARAP MAKLUM~

p/s : nana. . tolong lah. . aku nak tabung bugsy. .

4 komentar:

  1. eleh kac.. tabung ni x stylo langsung.. haha
    cube tgk tabung ktorg plak.. sgt2 stylo n creative.. hehe

    http://meuzangelo.blogspot.com/2009/12/tabung-uji-kesabaran.html

    BalasHapus
  2. eleeeeeeeeeee. . . dah tgk!!creative gle!!

    BalasHapus
  3. kac: hahaha,, aku tau ko berkenan btol dgn bugsy tu,, insyaAllah,, kalo aku g tg malim aku g tgk balik kat kedai tu ada lagi x.. tp seperti perjanjian,, aku charge 2x ganda...hahahhaa (gelak jahat)

    BalasHapus
  4. Ahahahah.nana.kau tgk lah nnt.kau tgu!ahahaha

    BalasHapus