16 Maret 2010

dah lame baru nak update. .

cambiase aku malas. . malas. . nak blog walking pon aku dah tak serajin dlu. . apesal tah. . tarappaaa lah. . aku ade cite kan yang aku pegi funfair??mase tuh sok nye aku ponteng keje. . aku ade je kat kluang. . heheheh. . ok,sebenarnye aku amik cuti aku sendiri sbb kan,aku nak gerak muar., . sebab,nak anta adeq ku yang bongsu masuk asrama. .

masuk sini lah. . SEKOLAH SAINS MUAR

mr.mama yang bawa kami. . 

ahhh kau pompan. . ske ye nak pegi. . sbb pe?sbb nnt tade kakak2 kau yang leh nak suroh kau buat itu-ini. . hahahahah. . kau memang!

 ramai sgt sukaa masuk asrama. . Aku dulu tak ada pon weh nak masuk2 asrama. . hahahah. . aku sekolah tinggi pon dah cukop. . hehehe. . ahh. . sebenarnye pmr tak full A`s. . heheheh

 tgk lah sekolah ni,ade koperasi yang tak berapa nak beroperasi. . rase diri macam nak membunuh diri sbb tak cukop makanan yang dijual di sini haaa. . . ahhh. . tak besh asrama. . macamane adeq aku nak idop. . hehe


3 komentar:

  1. aku pernah masuk sekolah ni masa form 4... name glamer dia SAMURA... hahaha,, aku bertahan 2 minggu jek,, gile home sick time tu... maka aku kembali ke STK..huhuhu..

    BalasHapus
  2. lah. . kau pon pnah g ke?/aku je setia di STK. . tamau g asrama. . sbb aku benci dak asrama~

    BalasHapus
  3. mak aih koperasi skola, mcm hidup segan mati tak mahu jer

    BalasHapus