24 Februari 2010

yeahh!im 1 of geng blogger~




aku dah join. . agaks sonok gaks bila join. . aku njoy dgn blog. . sbb pe??sbb blog2 adalah tidak menyakitkan pale otak ku. . sbb pe??sbb bila aku baca aku happy. . aku dpt kenal cara org. . .kdg2 mmg lah cerita kdg2 diUBAH. . tp aku taw,ade sbb utk tuh sume. . 

aku ade terbaca artikel psl ORANG YANG BAIK-BAIK hanya NAMPAK YANG BAIK-BAIK.macamane??macamneh. . bila kita kenal org. . ape yang kita nampak dr cara org tuh,kita memuji yang baik2. . tuh sebenarnya kita lihat dr mata hati,n sebenarnya kita lihat diri kita gak. . yes!things can change. . people do the same thing.People can change too. . aku mintak maap utk semua pihak if SELAMA ni AKU byk BUAT salah kat KAU.aku sayang ko sgt.TERIMA KASIH.Thanks to ALLAH.Sbb aku nak berubah n dr kau,DIA dah sampaikan mesej2 utk aku BERUBAH.aku tak penah marahkan kau n aku tak terasa sikit pon ape yang ko dah cakap kat aku.
YES. . aku nak kau baca.sbb aku rindu kat KAU!**we can simply forgive them because we dont want to lose them**

p/s : HAI GENG BLOGGER. . ai kirim salam kat u~hehehhehe. . . nnt nak blog walking lg lah. . hehehe. . sonok plak!


1 komentar: