05 Februari 2010

To-do List febuaRy!

haish.aku dah biarkan blog aku berkubur layu.haha.ayat tak leh blah.ekceli aku cam tade mase ahh dekat umah n msty cam abaikan mase kat ym.then tros tido.so adalah macam dlm seminggu aku tak up8. .aku pon cam tataw nak cite ape. .tp agak mcm ahh cite berlaku.aku ilang hp,tp tuh tade hal,sbb hp pnah ilang b4 neh. . n macam2. .  juz aku nak wat neh cam diari aku sendirik.

  1. wat report practical training
  2. korek idong ehhh tabung,tukar lah syiling yang menimbun tuh!**aku ade nak bli sumething.haha
  3. beli lg novel n abeskan bace.**kalo ade mase n lupe kan blog.grr. . mane leh!
  4. ouh.dlm planning nak jumpe membe2,lepak2.borak2
  5. MEMBAKAR. . kek!
  6. tak melayan org yang ske cite hebat cam KL tuh ko yang punya.macam duet ko byk sgt.n ko pon dah macam tak taw maloo. . Ha.HA.Ha.
  7. no isolation anymore~
  8. hai duit!silalah dtg
  9. hai hp,siape2 nak bg???
hoiiiii. . .aKU kena sentiase ade check notes dlm beg. . sbb pe??sbb ku very careless lahhh. . mane aku letak brg,aku leh lupe. . tp cite pasal idop org,aku igt lak EVEN aku TAK KENAL org tuh. . aku pon tak taw lah nape.ahhhhh. . biarkan ending kat sini.hai ORG KL.aku dtg.=)

2 komentar:

  1. aku org separa kl,separa tanjung.
    boleh?

    HAHA

    BalasHapus
  2. hahahah. . ko lupa daratan. . harus jd batu!!

    BalasHapus