11 Februari 2010

aku mahu popular~**Ketap bibir**

hahaha. . tak leh blah~byk sgt berkhayal. . ikotkan agaks seminggu gak ku tak up8~ye lah,aku pon cam wat menda yang sama ari2 kan. . kalo ade lepak ngan membe pon lupe nak amek pic. . ouh,lupe nak gtaw. . mmg aku ade gak prob. . tp sume SMOOTH. . under control ok. . 

CHINESE NEW YEAR aku nak bercuti puas2. . penat bekerja. . terlalu lama bekerja. . kebuhsanan berkerja. . sume ade. . sbb pe??sebab aku TAK ADA ELAUN!!!. . . dushhhhh. . 

aku tak berapa sukaaa laaah bler post entry tanpa pic di sisi. . wahahahah. . gelikkkk. . ouh haaa. . .wat masa neh aku DELETE jap FACEBOOK ku.sbb aku byk keje nak SETTLE kan.kdg2 aset nak on9 je,wat ku LALAI n tade etique. . aku nak seapkan semua kerja yang terbengkalai. . huhu. . n sumetime ade gak terpk. . nak BLOG WALKING je since deactivate fb kan. . so,just go wif da flow. . gotcha!!!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar