18 Januari 2010

SElamat tinggal dinner!welkem Breakpez~

ouh. . aku mmg admit aku mmg slaloo makan malam,makan lewat mlm n ape2 yang asal time malam je,aku mmg nak makan.
kawan aku ajak makan pon aku on.padahal jam tunjuk kol 11mlm.hehehe.aku tak kesah sume tuh.ape de hal kan.aishhhh. .then smalam aku mmg tak makan mlm lah,try2 DIET gituh.=p.
tp u knoe,whud i feel,ouh no!


aku bgn dengan rase bertenaga oke.i feel sooo energetic~huhuhuhu.


ouh tak mungkin.adakah sebab aku tak makan mlm??i dun take my dinner as usual.
  • NO DINNER
  • NO SUPPER
but say yess to breakpez meal. . hohoho.i ate mc`d!!yummyyy. . 

 
Layan kosmo yang harga 1rm.heyyy,masa aku student aku beli dgn harga 70sen tao!



 

dlm byk2 telur.telur mcd besh!hahahah. . huh??telur??OMG~!


aku g kerja dgn hati yang senang.aku nak breakpez tuh lagi. . nak lagi. . hehehe,skrg AKU TAK MAKAN MALAM LAGI,Bye2 dinner!


1 komentar: