30 Januari 2010

mesti mau!

aku lately neh macam dah bosan ngan ape ku wat. . nak kua,nak g mane jew. . tempat lepak same. . kwn pon same. . aktiviti same. . mmg takkan berubah. . so aku pon cam terkosong-kosong tak taw nak wat pe. . 
aku g kat kedai cd n supping some dvds. . ouh. . mmg aku rase cite neh besh lah. . 

 

STEP UP. . 1 n 2. . mmg sgt niceeeeeeee!!!

kalo sape2 g kdai dvd. . SILA beli ini. . thumbs up!!!kalo nak taw pasal cite neh,kena tgk sendirik. . hurmm. . aku not in da mood, , so aku try searching for some hobbies dat gve more benefits 2 me~!im really sad~ but anyhow. . aku sgt heppy n hope hving a great future!yeahhhhh. . amin.

2 komentar:

  1. layan ketika cinta bertasbih 1 & 2 lagi bagus..
    warak ckit.

    BalasHapus
  2. hahahahah. . alhamdulillah. . ko sentiase bwk ku ke jalan yang benar~!

    BalasHapus