08 Januari 2010

Kenapa aKu aDa blog??

aku start pandai bace blog. . i mean,if on9 je,msty bkak link2 blog neh,stat bln 7 2009.starting nye,collage mate ku lah,beramai2 open blog.Tau je lah idop kat ostel cane,di kelilingi kwn2.mmg beshh woo,then terjengah-jengah apakah yang mereka lakukan.sekalii,tgh bace blogg daa. . lama gak ku jd stalker.aku pnah pk nak ada blog.tp aku mmg seorg yang perahsia.ni bkn ku yang cakap.mostly kawan2 ku yang cakap.ku tak bape nak suka expose kat org kisah idopku melainkan yang aku btol2 kan.tapi setelah sekian lame plus ku dah penat jadi stalker,ku mulakan.yaeyyy!!aku ada blog!!=)

1. Apa aku suka pasal blog?

Blog pada ku macam on diary,apa kita wat,kita share dekat blog.even tak ada followers tak pe.janji kita heppi yippie and leh wat kenangan terindah.sebab pe??hey,,ape kita post yang lepas2 kita leh tgk2 balik kan.pasti rindu ehh.Haa. . masa baca blog,aku suka yang ada pic.kalo tak ada rasa cam tak meriahh plak.ouh,gituh plak!ha.ha.btollah.

2.Apa aku tak suka pasal blog?

aku cukup tak ske if. . katakan lah satu hari nnt,kalo blog ku pames.haha (bangga!) then aku ada ramai sgt followers.hehe.time tuh mesty ku dapat byk email yang tak puas ati denganku.macam ape ekk. . macam ni. .

-eh,ko pehal nak camporkan bahasa melayu n english (hehe.ayat neh pon sepatutnya dah salah)
-bahasa kat blog kac ni,macam bahasa pasar lah (memang pon.tp neh blog aku!)

ahh. . tuh je lah 2 contoh yang leh ku bg wat mase neh.coz ku lom kena lg kan.nnt dah kena,aku post len.hahah.berani buatlah!

3. Jenis-jenis blog kegemaran

-Paling2 aku suka kalo blog ada pic and cite bab makan2.aku memang ske makan!yuhuee.memang favvy lah.kadang2,tengah lapa2,ku open je lappy,open plak link yang cite bab makan2.aku dah kenyang. . yolah tuh. . hikhik.bukan2.pastu,dtg lah idea ku nak makan pe.mula lah ku roger kwn ku,ape ku nak makan.kawan ku on je.
-blog diet.sebab kan,mostly yang wat blog diet neh,dorg cakap nak die,tp kat situ gak ada pic2 makanan.mmg hangat-hangat tahi ayam ehh.hehe
-blog kecintaan-blog yang ske cyte pasal boyfie.sbb pe boyfie. . sbb mmg pompan jew yang obses2 bab bercinta neh.tapi ku takat tgk2 camtuh lah.tadelah sampai ku suka sgt kan nak baca.just suka tgk yang indah2 je.hehe.mana taw,nnt ku leh apply kan gak.haha
-blog yang memang blogger tulis sbb dia rase blog tuh mmg tak ada followers tp padahal berlambak2.means,itu mmg on9 diary dia,tidakss pedulik pe org nak cakap n mmg besh lah tanpa segan silu post cite2.

haishhh. . tade idea. . tiba2. .rasa macam. . .kena blaja banyak benda pasal dunia blog ini.=)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar