09 Januari 2010

Kacima-kaci-kac~~


Dari mana ku nak mulekan ye.ok-ok.tape. . since my blog`s name is kac.aku mulekan dengan sejarah name kac.kalo tak silap ku,time ku f2 aku ada lah ikot akak ku gi cc.time tuh ku ikot juz suka suki.akak ku chat guna mirc32?tau kah apa ini??zaman cet guna neh dah abis oke.time f2,umah sudah ada internet.yeay!petang tuh gak

aku memang tak sabar gila oke nak ada nickname sendiri!

akak:
ko nak register nick tak kat mirc32 neh?

kac:
msty ah,tp ninie(nick aku kat umah) tak taw ah cane nak guna

akak: aku ajar ah.cepatlah.

kac: kac|Ma    OMG!aku memang spontan oke jawab.taw ku dapat mane name tuh??ku baru pas baca magazine yang promot kacip fatimah tp ada label KACIMA.

oke. . fine,maybe korg kate.ah,biase jew kan.ku stat cet guna mirc32.aku kagum time tuh.sebab ye lah.aku tgk cetting2 neh cam senang dpt kawan??apa hal ku nak kawan??aku tak reti berkawan oke.mmg aku jenis macam ni.aku tak taw nape.ku lagi selesa kat alam siber.tuh jew yang aku pk kat otak.haha.haa. . time neh ku f2. . taon 2002.aku stat cetting masuk channel sekolah ku #stk. . mmg aku kenal ramai ahh kan.sebab pe kenal??aku g tanye name dowg,dowg kelas mane n stat borak2. . budus. . budak2 kot time tuh.mmg nerdy lah.tapi aku tak kenal muka dowg.sumpah!juz borak cam hampeh jew lah kan.dowg pon same sekolah ngan ku gak.ala. . dolu2 bkn cam sekarg,kalo cetting guna ym,msty tanye`eh,ada facebook??ada myspace??` then bila dah taw rupe cane.mula ah sesi reject-reject neh.tak phm ku.

sambung lg,time neh awal taon f2,hobi cet kat mirc 32 mmg jalan cam biase.semuanya indah!haha.kat sekolah,ku mmg tade lah jumpe2 kwn2 mirc32 ku.sbb mmg ku tak taw mana satu dowg.ku pon ade lah borak2 ngan kwn2 dr kelas lain.saje borak kosong kan.taw lah hobi zaman sekolah.dtg awal,tapi lepak2 kat kantin.time borak2,ade geng neh baru je balik dr camping.sonok kot!ku tak join.ku pon baru knal geng tuh.dowg tunjuk2 ah pic time dowg camping.
suprised me!! taw nape??ku kenal oke name2 yang dorg sebot tuh.kawan2 cetting aku.hehethen dorg cakap dorg kenal name n taw org nye yang mana.aku plak??kenal name,tak kenal muka.TAPI aku taw everything pasal kwn cetting ku.so,ku ngan geng baru,share semua news together. . haha.kami pompan.ape lg??GOSSIP!mmg besh. . dr situ Bestfriend kat sekolah.i luv them.
Hoho.HARI SUKAN SEKOLAH.apa jadi?ku n da geng. . ececech.Kac sudah ada geng lah time neh.Fine,ku ngan kwn2 ku dtg sebagai penonton.Ku pon pegi lah jumpa akak ku kejap.kitorang dengan kawan masing2 lah kan.sekali kwn2 mirc32 tuh kenal akak ku.diorang kira macam senior ku gak lah n akak ku kenalkan lah aku dekat diorg.ssh btul dorg nak sebut nama ku.last2 panggil ku KACIMA  (nick cetting ku).terus melekat oke nick tuh.aku cam adalah tak berapa suka.parents dah bg nama elok2 kan.kenapa mesti ada nama macam tuh kan?harus ada rasa kesal.tapi so kae lah. . aku wat dunno jew.
Kawan2 pon panggil ku kacima.tah cane,kawan ku neh agaknya lidah dia mmg suka sebot nama org ketot2. . dia panggil ku kac. . ramai lah pulak pengikutnya.haha.melekat dan melekat.sO,ku decide,aku tak kesah lah apa orang nak panggil ku. . janji aku taw lah yang aku ada 3 nama. DANIELA/NINIE/KAC!

p/s : nnt lah aku cite lain pasal nama ye.





Tidak ada komentar:

Posting Komentar