13 Januari 2010

BLOg: TErsurat n TErsirat. . .

aku juz nak cakap. . pe yang aku rasa aku nak tulis kat blog.
mmg neh patot aku publish. . hah!TERSURAT ~



  1. Kejar gLamer
wahhhh. . kelesss aku. . biar btol aku nak kejar glamer.mana de. . kalo aku nak wat camtuh,bek aku masuk realiti tV. . 
Tersirat : aku juz nak share minded.share ape yang happen kat donia indah ni.kadang byk gak hal2 yang aku tak penah taw.tp bila aku bace blog,i was like. . `oh. . baru aku taw,bla. . bla. . bla..`.
      2.  Menunjuk
         
Tunjuk2 apa??kalo ku nak tunjuk kat sini pon,ku tunjuk pic je.kalo orang
           kata ku tunjuk pic sekadar 

           aku mmg nak tunjuk harta ku.memang salah.heheh.


           Tersirat : sebenar-benaarnya ku nak bgtau kat sini. . apalah ada pada blog  kalo post tak ada gambar
           hehe.i loikeeeeeee~!

       3. Penipuan
          
           Before aku jd seorang BLOGGER.aku ade gak blogwalking. . agak besh ah.tp yang tak besh
           bila ada copycat.aku bukan pe.kita register blog,utk personal.wat apa nak copy2 cerita org 
           lain kan.macam tak ada life sendiri.


          Tersirat : kalo agak2 dah tak ada idea.kasi tagged Question yang besh2 ok lah.tuh tak tipu.


        4. Cerita happy~
           
           ouh.aku puji bila idop orang tuh memanjang happy,korg taw kan,blog is public.sumeorang leh view.
           kalo ada blog bg cerita kisah cinta,aset happy je.tup. . tup. . dah tak ada    ape2. . idop ni kan tak leh 
           jangka.


           Tersirat : sebenarnya ada gak cerita sedih.tp manusia.kongsi cerita camtu bukan dengan satu dunia.
            hehe.



hahahah.nanti ada idea aku pk.sebenarnya masa aku tgh kerja ptg td idea nak type blog dtg mencurah2
aku dah tulis kat kertas.tapi kertas tertinggal kat makmal plak.hehe.sok aku pk lain.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar